"Wszyscy jesteśmy zachwyceni i pod wrażeniem warsztatów. Były osoby, które mają doświadczenie z kuchnią japońską, osoby które już samodzielnie robiły sushi. Jednak na Państwa warsztatach nauczyły sie wielu nowych rzeczy, o których nikt wczesniej im nie wspomniał. Przygotowane potrawy byly wyśmienite i napewno wrócimy do Was na kolejne. Planujemy mieć ponownie takie spotkanie za poł roku, a Panowie już zażyczyli sobie warsztaty z kuchni łódzkiej" - Firma TomTom
"Brałem udział w warsztatach świątecznych i jestem zachwycony. Zajęcia z Krzysztofem Rdzankiem to prawdziwa przyjemność. Cztery godziny kuchennych czarów zaowocowały niesamowitymi uszkami z mąki gryczanej, odmienionym śledziem po żydowsku i gwiazdą wieczoru szynką wędzoną palonym sianem. Prawdziwa uczta dla podniebienia! Krzysztof nie żałował nam kucharskich ciekawostek i tajników, które nie do poznania odmieniły te na pozór tradycyjne, świąteczne dania." - Karol Sakosik
"W pracowni Tytka byłam na zajęciach warsztatowych z dość liczną grupą dzieciaków z klasy III - było cudownie. Pani Ania wspaniale radziła sobie z dzieciakami, które były zachwycone tym, że mogły coś samodzielnie ugotować. Bardzo dziękuję za profesjonalizm i świąteczny, kulinarny klimat. Polecam wszystkim, bo warto!" - Mirosława Krzyżanowska
"W Tytce nie można się nudzić. Wspaniała atmosfera stworzona przez ludzi przychodzących tu z pasją do gotowania i życia." - Ilona Gur
"14.02.2018 byłam w pracowni Tytka na warsztatach kulinarnych z grupą 6-latków. Było cudownie, dzieci zachwycone, gorąco polecamy" - Agnieszka Puczyńska
"Ciepło, rodzinnie i z pomysłem :) Dzieciaki, traktowane po partnersku, uczą się nie wiadomo kiedy i tęsknią za kolejnymi warsztatami! Polecam!" - Agata Wojdyła
"W pracowni Tytka spędziłam cudowne sobotnie popołudnie. Tym razem miałam przyjemność nauczyć się robienia sushi, atmosfera była rewelacyjna - profesjonalny prowadzący, wspaniali ludzie i cudowna właścicielka - wszystko to sprawia, że chce się tam wracać i na pewno wrócę na kolejne warsztaty z gotowania :)" - Izabela Michalak
"Dzisiaj wraz z grupą Dzieciaków spędziliśmy w Tytce czas bardzo owocnie. Wspaniała Osoba Prowadząca, Pani Ania Wojciechowska sprawiła, że poczuliśmy smak Włoch. No a Dzieci nie chciały wracać do domu i już w progu pytały, kiedy przyjedziemy znowu. I wrócimy na pewno, bo warto! :)" - Małgorzata Krzyżanowska
"Genialne szkolenie z tworzenia sushi. Rewelacyjna atmosfera, świetny prowadzący. Miejsce gdzie gotowanie staje się sztuką i pasją. Polecam wszystkim :)" - Radosław Bednarski
"Super zajęcia. .zabawa i nauka ! Czego chcieć więcej! Polecam!!!!" - Monika Marczyńska
"Atrakcyjne miejsce na warsztaty dla dzieci, wszystko przemyślane w najdrobniejszych szczegółach, piękne dekoracje, miła atmosfera. Polecam :)" - Ada Szałwińska
"Bardzo smaczne miejsce , pełne gwaru młodych kucharzy , którzy chcą zgłębić tajniki sztuki kulinarnej :) Przecudowna , domowa atmosfera stworzona przez panią Anie. Miejsce do , którego chce wrócić nie tylko dziecko ... Tak więc do zobaczenia i raz jeszcze bardzo dziękujemy za piękną , kulinarną podróż :) Per vedere gustoso :)" - Justyna Błoch-Kamassa
"Dziękujemy za wspaniałe urodziny :-) Cudowne miejsce!" - Natalia Dzibińska
"W TYTCE organizowałam imprezę urodzinową dla mojej 9-letniej córki. Warsztaty kulinarne to wyśmienita atrakcja dla dzieci. Specjalne tematyczne menu jest dostosowane do ich możliwości. To warsztaty, w których można wzbogacić wiedzę i umiejętności. Tematyka bardzo zróżnicowana, przemiła atmosfera, piękny wystrój. Zajęcia prowadzi doświadczona pani Ania, która doskonale radzi sobie z grupką niesfornych dzieciaków:) Polecam!!!" - Paulina Meller
"Zorganizowaliśmy córce urodziny w formie warsztatów kulinarnych, wszyscy bardzo zadowoleni i zachwyceni miejscem. Fantastycznie spędzony czas
Gorąco polecam!!!" - Marcin Meller
Pracownia Tytka - warsztaty kuliarne autorki książki "Fifka i żulik"
Jemy w Łodzi: 03-02-3017
Gościnny udział Pracowni Tytka w programie "Kochanie ratujmy nasze dzieci"
TVP: 10-11-2016
Sushi w Tytce i Pogotowie Kulinarne
Radio Łódź: 12-02-2017
Fifka i żulik, czyli łódzka domowa kuchnia
Radio Łódź: 01-10-2014
Warsztaty kulinarne dla dzieci w łódzkiej Tytce
Dziennik Łódzki: 22-04-2016
Anna Wojciechowska odkrywa tajniki tradycyjnej, łódzkiej kuchni
Dziennik Łódzki: 05-10-2014
Tradycyjne, łódzkie dania na warsztatach kulinarnych w Off Piotrkowska
Dziennik Łódzki: 05-10-2014
Hanna Zdanowska gotowała łódzkie dania
Dziennik Łódzki: 01-10-2014
Dzień dziecka w kinie Helios z Pracownią Tytka
Miasto Dzieci: 04-10-2016
Nowe zajęcia w Pracowni Tytka
Miasto Dzieci: 19-09-2016
Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka
Miasto Dzieci: 25-10-2014
Smaki dzieciństwa i tradycyjna łódzka kuchnia domowa
Nasze Miasto: 22-10-2015
Łódzka kuchnia w hotelu Holiday Inn
Nasze Miasto: 29-03-2015
Prezydent Zdanowska gotuje łódzkie dania - ksiązka z przepisami "Fifka i żulik..."
Nasze Miasto: 02-10-2014
Przez żołądek do serca łodzi
Miasto Ł: 08-09-2016
Pracownia Tytka Ani Wojciechowskiej już działa
Regiocentrum: 31-03-2016
Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka
Onet: 09-10-2016
Łódź przyjęła nasze zaproszenie na współne gotowanie
Podlaska Akademia Kulinarna: 10-09-2015
Warsztaty kulinarne. Przyrządzamy łódzkie potrawy
Plaster Łódzki: 2015
Łodzkie smaki? Możesz sobie przypomnieć z nowej książki kucharskiej
Fakt24: 01-10-2014
Fifka i żulik, czyli łódzkie smaki
Twoje Miasto: 01-10-2014
Warsztaty kulinarne dla dorosłych i dzieci
Bajkowa Łódź: 24-09-2014
Fifki i żuliki
Affogato: 2014
Fifka i żulik
Kukbuk: 2014
Dziękujemy za wspaniałe urodziny :-) Cudowne miejsce!